Pro Tools forum for topics specifically related to Pro Tools 001, 002, 003, mbox and toolbox users, and users of M-audio M-powered software.

Moderators: pettje, PTUG FaceBot, RA Rayne

 #1581  by PTUG FaceBot
 Mon Jan 11, 2016 11:24 am
Hello! I was hoping I could get some assistance. I don't know where to turn. I'm new to digital recording. I have PT Express and when I plug into my M-Audio Quad, I can hear my guitar through the monitors, I can see the v/u meter in the Control Panel set up of Windows, however, I cannot get a signal to ProTools, in other words, no signal on the meters on the faders. Can someone please help? I would deeply appreciate it. Thank you

Posted on [xurl=https://www.facebook.com/ProToolsUsers]PTUG's FaceBook[/xurl] page by
Thom Shafer Jan 5

Recent Topics

User avatar Input routing problem

by Sanchez

Fri Feb 16, 2018 5:34 am

User avatar Need help importing audio into my protools session

by PTUG FaceBot

Fri Jan 26, 2018 11:51 am

User avatar Pro Tools output

by Didakonut

Thu Jan 18, 2018 12:17 am

User avatar HD or not HD? For radio ready music production

by Mtp205

Fri Jan 05, 2018 3:40 pm

Twitter

ABOUT PRO TOOLS USERS

The Pro Tools Users Group, affectionately known as PTUG, is an online community and forum where Pro Tools users unite to ask questions, share tech tips, and so much more. Established in 2007, PTUG is THE place on the web for all things Pro Tools. Whether it's music or post, hobby or profession, PTUG connects you with other Pro Tools users and provides you with the advice, tips, tricks, and news you need.

Stuck on a Pro Tools technical dilemma? As a registered member, our expert moderators will provide you with answers that you need.

Need a deal on any Avid product? You are entitled to special pricing and 'group buys', too!