Pro Tools forum for topics specifically related to Pro Tools 001, 002, 003, mbox and toolbox users, and users of M-audio M-powered software.

Moderators: pettje, PTUG FaceBot, RA Rayne

 #1726  by Bruce Watson
 Sat Jan 07, 2017 2:30 pm
Since installing Windows XP service Pack 3 I have been unable to start up Pro Tools LE 7.4.
No error message, it just won't launch. The compatibility tab in Properties gives me the following choices: Windows 95, Windows 98, Windows NT 40 (service pack 5), Windows 2000. But not Windows XP (service pack 3).
Should I select one of these and give it a go?
Should I just uninstall and reinstall?
Any other solutions?

Recent Topics

User avatar No sound with MIDI Instrument track

by Kroach

Fri May 19, 2017 2:52 pm

User avatar solo mode shortcut

by the_nik

Thu May 11, 2017 10:22 am

User avatar Rewire doesnt show up in pt10

by Geenaminny

Tue May 09, 2017 1:01 am

User avatar ProTools LE Installation Error

by Geenaminny

Tue May 09, 2017 1:01 am

User avatar Classis synth VST protools?

by rossco302

Mon May 01, 2017 10:20 am

Twitter

ABOUT PRO TOOLS USERS

The Pro Tools Users Group, affectionately known as PTUG, is an online community and forum where Pro Tools users unite to ask questions, share tech tips, and so much more. Established in 2007, PTUG is THE place on the web for all things Pro Tools. Whether it's music or post, hobby or profession, PTUG connects you with other Pro Tools users and provides you with the advice, tips, tricks, and news you need.

Stuck on a Pro Tools technical dilemma? As a registered member, our expert moderators will provide you with answers that you need.

Need a deal on any Avid product? You are entitled to special pricing and 'group buys', too!