Pro Tools forum for topics specifically related to Pro Tools 8 and legacy software, including tips, tricks, troubleshooting, and general discussions.

Moderators: pettje, PTUG FaceBot, RA Rayne

 #1769  by Barbara Pope
 Mon Aug 07, 2017 8:38 am
Hi, I've just installed Pro Tools LE8 with MBox 2 on Windows 10 and on trying to open it for the first time it stalls when it reaches 'DAE Loaded' and doesn't respond. It used to work OK on Windows 8. Can anyone recommend how I can get past this? Many thanks, Barbara

Recent Topics

User avatar Input routing problem

by Sanchez

Fri Feb 16, 2018 5:34 am

User avatar Need help importing audio into my protools session

by PTUG FaceBot

Fri Jan 26, 2018 11:51 am

User avatar Pro Tools output

by Didakonut

Thu Jan 18, 2018 12:17 am

User avatar HD or not HD? For radio ready music production

by Mtp205

Fri Jan 05, 2018 3:40 pm

Twitter

ABOUT PRO TOOLS USERS

The Pro Tools Users Group, affectionately known as PTUG, is an online community and forum where Pro Tools users unite to ask questions, share tech tips, and so much more. Established in 2007, PTUG is THE place on the web for all things Pro Tools. Whether it's music or post, hobby or profession, PTUG connects you with other Pro Tools users and provides you with the advice, tips, tricks, and news you need.

Stuck on a Pro Tools technical dilemma? As a registered member, our expert moderators will provide you with answers that you need.

Need a deal on any Avid product? You are entitled to special pricing and 'group buys', too!