Pro Tools forum for topics specifically related to Pro Tools 12 software, including tips, tricks, troubleshooting, and general discussions.

Moderators: pettje, PTUG FaceBot, RA Rayne

 #1756  by gabby
 Thu May 25, 2017 11:06 pm
Just re-opened PT 12.7 after a session but it showed the message "Could not create the TCE plug-in's factory default because the plug in doesn't support the current sample rate.

Followed by
Could not create a new document because Assertion in "/Volumes/Development/200028/ProTools/DFW/Views/UMenu.MacOS.mm", line 1627.

Anybody know what this is. Could be something to do with me trying to hook up another display to my iMac perhaps? Like to know how to fix it.

Recent Topics

User avatar 5.1 Channel / Session Set ups

by TVFJET

Fri Jun 16, 2017 9:20 am

User avatar Time and pitch alignment software with Pro Tools

by Jeremy Synchro Arts

Wed Jun 14, 2017 4:10 am

User avatar PT 12 error message

by gabby

Thu May 25, 2017 11:06 pm

User avatar No sound with MIDI Instrument track

by Kroach

Fri May 19, 2017 2:52 pm

User avatar solo mode shortcut

by the_nik

Thu May 11, 2017 10:22 am

Twitter

ABOUT PRO TOOLS USERS

The Pro Tools Users Group, affectionately known as PTUG, is an online community and forum where Pro Tools users unite to ask questions, share tech tips, and so much more. Established in 2007, PTUG is THE place on the web for all things Pro Tools. Whether it's music or post, hobby or profession, PTUG connects you with other Pro Tools users and provides you with the advice, tips, tricks, and news you need.

Stuck on a Pro Tools technical dilemma? As a registered member, our expert moderators will provide you with answers that you need.

Need a deal on any Avid product? You are entitled to special pricing and 'group buys', too!