Pro Tools forum for Miscellaneous Avid and Pro Tools related questions, such as interfaces and control surfaces.

Moderators: pettje, PTUG FaceBot, RA Rayne

 #1727  by gudurix
 Mon Jan 09, 2017 4:14 am
This may be helpful for someone:

I installed Pro Tools 12.7 in my mac, and got lost the Input in the I/O Setup. No way to fix it, untill I create a new aggregate device in the midi configuration setup using both input and otuput from my Focusrite Scarlett 2nd gen. Works fine since then!

Recent Topics

User avatar 003 rack with pro tools 12

by Looneyjason

Thu Mar 23, 2017 3:35 am

User avatar Free Pro Tools Tutorial: "Target Windows"

by EdgarRothermich

Sun Mar 19, 2017 11:24 am

User avatar Tracks for Mastering

by Snowman666

Mon Mar 13, 2017 6:45 pm

User avatar using the same Hard Drive for Mac & PC ..

by jemc

Mon Feb 27, 2017 8:52 pm

User avatar Hardware insert still playing unprocessed signal

by PSMusic

Fri Feb 17, 2017 11:16 am

Twitter

ABOUT PRO TOOLS USERS

The Pro Tools Users Group, affectionately known as PTUG, is an online community and forum where Pro Tools users unite to ask questions, share tech tips, and so much more. Established in 2007, PTUG is THE place on the web for all things Pro Tools. Whether it's music or post, hobby or profession, PTUG connects you with other Pro Tools users and provides you with the advice, tips, tricks, and news you need.

Stuck on a Pro Tools technical dilemma? As a registered member, our expert moderators will provide you with answers that you need.

Need a deal on any Avid product? You are entitled to special pricing and 'group buys', too!